Accesorii

Accesorii pentru Mobilierul de Bucătărie

 

La Mobila La Comandă în Târgoviște, adăugăm funcționalitate și stil fiecărui proiect de mobilier de bucătărie cu o gamă variată de accesorii. Iată câteva dintre opțiunile noastre:

 

Iluminare Integrată: Iluminarea integrată în mobilier adaugă un aspect spectaculos și funcționalitate în bucătărie. Aceasta include iluminat sub blat, iluminat în dulapuri și alte opțiuni pentru a crea o atmosferă plăcută.

Coș Gunoi: Coșul de gunoi este un element necesar în bucătărie. Oferim soluții discrete de depozitare a gunoiului, menținând aspectul curat și ordonat al bucătăriei.

Sisteme de Ridicare Uși Aventos: Sistemele de ridicare uși Aventos permit accesul ușor la conținutul cabinetelor de sus și oferă un aspect minimalist. Acestea sunt ideale pentru depozitarea obiectelor mai grele și voluminoase.

Suporturi pentru Bijuterii: Suporturile pentru bijuterii vă permit să vă păstrați bijuteriile în siguranță și să le păstrați în ordine. Acestea includ compartimente și suporturi pentru inele, cercei, brățări și coliere.

Scurgător Vase: Scurgătorul de vase este un element esențial în bucătărie pentru a usca și a depozita vasele curate. Oferim variante de scurgătoare de vase care se potrivesc perfect designului dvs. de bucătărie.

Coș Tip Jolly: Coșul tip Jolly este ideal pentru depozitarea produselor alimentare sau a ustensilelor de bucătărie. Acest accesoriu adaugă o notă de organizare și eficiență în spațiul dvs. de bucătărie.

Suporturi pentru Cravate și Curele: Suporturile pentru cravate și curele adaugă organizare dressingului sau dulapului dvs. Acestea vă ajută să păstrați accesorii precum cravatele, curelele sau eșarfele în ordine.

Suporturi pentru Pălării și Șepci: Suporturile pentru pălării și șepci vă ajută să vă păstrați colecția de pălării și șepci în ordine și la îndemână.

Prize Tip Pop-Up cu Wireless: Prizele tip pop-up cu wireless adaugă un aspect modern și elegant blatului dvs. de bucătărie. Aceste prize oferă conectivitate wireless și sunt ușor de accesat atunci când aveți nevoie de alimentare.

Sisteme de Organizare a Pantofilor: Sistemele de organizare a pantofilor vă ajută să păstrați pantofii în ordine și să economisiți spațiu. Acestea includ rafturi, suporturi și sertare pentru a depozita pantofii în mod eficient.

Ridicare Uși pe Pistoane cu Gaz: Sistemele de ridicare cu pistoane cu gaz oferă o deschidere și închidere ușoară a ușilor cabinetelor fără efort. Acestea sunt ideale pentru uși de diferite dimensiuni și greutăți.

Coloane de Depozitare: Coloanele de depozitare sunt soluții inteligente pentru a maximiza spațiul de depozitare în bucătărie. Acestea includ rafturi reglabile și sertare pentru a organiza eficient obiectele din bucătărie.

Lift pentru Haine: Liftul pentru haine este o soluție practică pentru depozitarea hainelor înalte, cum ar fi paltoanele sau rochiile lungi. Acesta poate fi ascuns discret în dulapuri.

Sisteme de Încărcare a Dispozitivelor: Sistemele de încărcare a dispozitivelor adaugă un plus de funcționalitate în mobilierul dvs. Acestea includ prize și porturi USB pentru a vă încărca telefoanele, tabletele și alte dispozitive electronice.

Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile de accesorii pe care le putem oferi pentru a vă personaliza mobilierul de bucătărie. La Mobila La Comandă, suntem aici pentru a vă ajuta să creați un spațiu funcțional și estetic în bucătărie, adaptat nevoilor dvs.

Scroll to Top