Bucatarii

Crează-ți Bucătăria Visurilor Tale: Mobilă la Comandă în Târgoviște

 

Cu serviciile noastre de bucătării la comandă, transformăm visele în realitate. La Mobila La Comandă în Târgoviște, ne dedicăm să creăm bucătării personalizate care nu doar îndeplinesc, ci și depășesc așteptările clienților noștri. Aici, fiecare bucătărie devine o operă de artă funcțională, adaptată nevoilor și stilului de viață al fiecărui client.

 

Ce oferim:

 1. Design Personalizat: Lucrăm îndeaproape cu clienții pentru a înțelege viziunea și preferințele lor, creând designuri unice care reflectă personalitatea și stilul lor.
 2. Materiale de Înaltă Calitate: Folosim cele mai fine materiale și finisaje pentru a asigura calitatea și durabilitatea fiecărei bucătării.
 3. Funcționalitate Maximă: Proiectăm bucătării care nu doar arată bine, ci și sunt extrem de funcționale, cu soluții de depozitare inteligente și ergonomică.
 4. Consultanță Profesională: Echipa noastră de experți vă ghidă de la concept la finalizare, oferind consultanță și sfaturi pentru fiecare aspect al proiectului.
 5. Montaj și Livrare Profesională: Livrăm și asamblăm bucătăriile cu precizie, asigurându-ne că totul este gata pentru utilizare.

Cu serviciile noastre de bucătării la comandă, transformăm bucătăria în centrul casei tale, aducând funcționalitate, eleganță și confort în fiecare colț. O bucătărie personalizată de la Mobila La Comandă în Târgoviște este mai mult decât un simplu spațiu de gătit – este o expresie a personalității tale și o investiție în confortul și frumusețea locuinței tale.

 

Tipuri de bcatarii:

 1. Design Modern: Acest stil se caracterizează prin linii curate, forme geometrice simple și culori neutre. Mobilierul modern utilizează adesea materiale precum pal, MDF melaminat sau MDF vopsit, creând un aspect minimalist și aerisit.
 2. Design Clasic: Inspirat de stilurile tradiționale, mobilierul clasic se remarcă prin eleganța și detaliile decorative. Acest stil poate fi realizat folosind pal, MDF melaminat sau MDF vopsit, aducând un aer de rafinament și istorie în spațiul tău.
 3. Design Rustic: Rusticul aduce farmecul rural în interiorul casei tale. Lemnul brut și texturile naturale pot fi integrate în mobilierul din pal sau MDF melaminat, oferind un aspect rustic și autentic.
 4. Design Industrial: Inspirat de mediile industriale, acest stil folosește materiale precum metalul, betonul și sticla. Accentele texturate și cromate pot fi integrate în mobilierul din pal, MDF melaminat sau MDF vopsit, oferind un aspect robust și urban.
 5. Design Scandinavian: Minimalist și luminos, designul scandinav se bazează pe culorile albe, lemnul deschis la culoare și obiectele de mobilier funcționale. Mobilierul din pal sau MDF melaminat poate fi adaptat pentru a se potrivi acestui stil, aducând prospețime și simplitate în spațiul tău.
 6. Design Bohemian: Creativ și eclectic, stilul boem combină culori vibrante, texturi bogate și accente etnice. Deși mobilierul din pal, MDF melaminat sau MDF vopsit poate fi mai sobru, pot fi adăugate elemente de decor boem pentru a obține un aspect asemănător.
 7. Design Mid-Century: Inspirat de anii ’50 și ’60, acest stil se caracterizează prin forme organice, culori vii și materiale naturale. Mobilierul din pal, MDF melaminat sau MDF vopsit poate fi adaptat pentru a se potrivi acestui stil, aducând un aer retro și sofisticat în interior.
 8. Design Coastal: Ideal pentru casele de pe plajă sau pentru cei care iubesc atmosfera marină, acest stil aduce culorile albastre, alb, nisipul și elementele marine în decor. Accentele pot fi adăugate cu ușurință în mobilierul din pal, MDF melaminat sau MDF vopsit, oferind un design relaxant și revigorant.
 9. Design Art Deco: Inspirat de perioada interbelică, acest stil este opulent și luxos. Culorile închise, metalele prețioase și forme geometrice strălucitoare pot fi integrate în mobilierul din pal, MDF melaminat sau MDF vopsit, creând un mediu de eleganță și glamur.
 10. Design Minimalist: Acest stil se concentrează pe esențial, eliminând orice exces. Liniile curate, culorile neutre și spațiile deschise pot fi realizate cu ușurință folosind mobilier din pal, MDF melaminat sau MDF vopsit, transformând interiorul într-un mediu calm și ordonat, cu accent pe funcționalitate.

 

 

Bucătării cu Corpuri Suspendate: Funcționalitate și Eleganță la Îndemână

La Mobila La Comandă în Târgoviște, oferim două tipuri de bucătării cu corpuri suspendate, fiecare aducând o notă distinctă de stil și eficiență:

 1. Bucătării cu Un Rând de Corpuri Suspendate:

  • Aceste bucătării oferă un aspect aerisit și simplu. Un singur rând de corpuri suspendate este montat de obicei deasupra blatului de lucru, oferind spațiu generos pentru depozitare.
  • Beneficii: Economisirea spațiului pe perete, acces rapid la ustensilele de bucătărie, aspect modern și curat.
  • Durabilitate: Corpurile suspendate sunt fabricate din materiale de înaltă calitate pentru a rezista în timp.
  • Intreținere: Ușor de curățat și întreținut, cu posibilitatea de a alege materiale rezistente la apă și zgârieturi.
  • Preț: Variabil, în funcție de materialele și finisajele alese.
 1. Bucătării cu Două Rânduri de Corpuri Suspendate:

  • Aceste bucătării aduc un nivel suplimentar de depozitare verticală. Două rânduri de corpuri suspendate oferă spațiu generos pentru organizarea și accesul la toate ustensilele și vasele tale.
  • Beneficii: Mult spațiu de depozitare, organizare eficientă, aspect rafinat și echilibrat.
  • Durabilitate: Construite cu atenție la detalii, aceste corpuri suspendate sunt proiectate pentru a rezista în timp și a rămâne funcționale și elegante.
  • Intreținere: Materialele de calitate asigură o întreținere ușoară și rezistență la uzură.
  • Preț: Mai mare decât modelele cu un singur rând de corpuri suspendate, dar oferă un plus semnificativ de spațiu de depozitare.

La Mobila La Comandă, suntem dedicați să vă oferim soluții personalizate de mobilier de bucătărie care să se potrivească perfect cu nevoile și preferințele dumneavoastră, fie că optați pentru un singur rând sau pentru două rânduri de corpuri suspendate. Cu ajutorul nostru, veți avea o bucătărie funcțională, elegantă și adaptată stilului dumneavoastră de viață.”

 

 

Insule pentru Bucătărie: Eleganță și Funcționalitate într-un Singur Element

Insulele de bucătărie reprezintă un element central în designul interior al bucătăriei, aducând un plus de eleganță și funcționalitate. Cu Mobila La Comandă în Târgoviște, vă oferim o gamă variată de insule pentru bucătărie, fiecare cu propriile beneficii și stiluri. Iată mai jos ce puteți obține cu insulele noastre:

Beneficii ale Insulelor pentru Bucătărie:

 1. Suprafață Suplimentară de Lucru: Insula devine un spațiu suplimentar pentru gătit, pregătirea alimentelor sau pentru a servi mese rapide. Aceasta optimizează eficiența în bucătărie.
 2. Loc de Socializare: Insulele pot fi utilizate și ca un loc de întâlnire sau de socializare în timp ce gătiți. Este perfect pentru conversații cu familia și prietenii în timp ce pregătiți mâncarea.
 3. Depozitare Adițională: Majoritatea insulelor sunt prevăzute cu sertare și rafturi pentru depozitarea ustensilelor, vaselor și altor obiecte de bucătărie. Aceasta vă ajută să mențineți ordinea și organizarea.
 4. Design Personalizat: Vă oferim posibilitatea de a personaliza designul insulelor. Puteți alege finisaje, culori și accesorii pentru a se potrivi perfect cu stilul și preferințele dumneavoastră.

Tipuri de Insule pentru Bucătărie:

 1. Insule cu Plită: Dacă doriți o zonă de gătit separată de restul bucătăriei, insula cu plită este o alegere excelentă. Aceasta include un aragaz sau o plită, oferindu-vă un spațiu dedicat pentru prepararea mâncării.
 2. Insule cu Blaturi Extensibile: Aceste insule includ blaturi extensibile, care pot fi ridicate sau coborâte în funcție de necesități. Acest lucru adaugă flexibilitate în utilizarea insulei.
 3. Insule cu Bucătărie Deschisă: Dacă aveți o bucătărie deschisă, insula poate fi utilizată pentru a delimita spațiile fără a crea barriere vizuale. Aceasta oferă un flux deschis și elegant în locuință.
 4. Insule cu Spațiu pentru Mese: Insulele pot include și spațiu pentru mese sau baruri, permițându-vă să serviți mese rapide sau să luați micul dejun în bucătărie.

Cu insulele pentru bucătărie de la Mobila La Comandă în Târgoviște, puteți transforma bucătăria într-un spațiu estetic și funcțional. Contactați-ne pentru a discuta despre opțiunile disponibile și pentru a vă începe proiectul personalizat de mobilier de bucătărie.

 

 

Peninsule pentru Bucătărie: Funcționalitate și Design Unic

Peninsulele pentru bucătărie sunt o alternativă excelentă la insule, adăugând funcționalitate și un design unic în spațiul dvs. de bucătărie. Cu Mobila La Comandă în Târgoviște, vă oferim o varietate de peninsule care să se potrivească nevoilor și stilului dumneavoastră. Iată câteva avantaje și tipuri de peninsule disponibile:

Avantaje ale Peninsulelor pentru Bucătărie:

 1. Optimizarea Spațiului: Peninsulele sunt ideale pentru bucătăriile cu spații limitate, adăugând funcționalitate fără a ocupa prea mult loc.
 2. Suprafață Suplimentară de Lucru: Acestea oferă o suprafață adițională pentru gătit, pregătirea alimentelor sau pentru servit mese rapide.
 3. Loc de Socializare: Peninsulele pot fi utilizate ca locuri de întâlnire sau de socializare, permițând conversații în timpul gătitului sau servirii mesei.
 4. Depozitare Adițională: Multe peninsule includ sertare și rafturi pentru depozitarea ustensilelor și vaselor de bucătărie.

Tipuri de Peninsule pentru Bucătărie:

 1. Peninsule cu Blaturi Extensibile: Acestea includ blaturi extensibile pentru a maximiza spațiul de lucru atunci când este nevoie.
 2. Peninsule cu Bucătărie Deschisă: Peninsulele pot servi ca delimitatori de spațiu în bucătăriile deschise, definind zonele fără a crea bariere vizuale.
 3. Peninsule cu Spațiu pentru Mese: Unele peninsule includ spațiu pentru mese sau baruri, oferind un loc confortabil pentru a lua micul dejun sau pentru a servi mese rapide.
 4. Peninsule cu Plită sau Chiuvetă: Pentru bucătării mai mari, peninsulele pot include plită sau chiuvetă, adăugând funcționalitate în plus.

Cu peninsulele pentru bucătărie de la Mobila La Comandă în Târgoviște, puteți transforma bucătăria într-un spațiu funcțional și elegant. Contactați-ne pentru a discuta despre opțiunile disponibile și pentru a vă începe proiectul personalizat de mobilier de bucătărie.

 

 

Corpurile de Depozitare Tip Soldat: Adăugați Funcționalitate și Eleganță Bucătăriei Dumneavoastră

Corpurile de depozitare tip soldat reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să își optimizeze spațiul din bucătărie și să aducă un plus de eleganță în designul interior. Cu Mobila La Comandă în Târgoviște, vă oferim o varietate de corpuri de depozitare tip soldat care să se potrivească nevoilor și stilului dumneavoastră. Iată câteva beneficii și tipuri de corpuri de depozitare disponibile:

Beneficii ale Corpurilor de Depozitare Tip Soldat:

 1. Optimizarea Spațiului: Aceste corpuri sunt proiectate pentru a maximiza spațiul disponibil în bucătărie. Puteți utiliza fiecare colț și fiecare centimetru pentru depozitarea eficientă a ustensilelor și a proviziilor.
 2. Durabilitate și Calitate: Confecționate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi palul, MDF melaminat sau MDF vopsit, aceste corpuri sunt robuste și rezistente în timp. Vă puteți bucura de funcționalitatea lor pe termen lung.
 3. Design Personalizat: Vă oferim posibilitatea de a personaliza designul corpurilor de depozitare. Puteți alege finisaje, culori și accesorii pentru a se potrivi perfect cu stilul și preferințele dumneavoastră.
 4. Ordine și Organizare: Cu compartimentele și rafturile adecvate, aceste corpuri vă ajută să mențineți bucătăria ordonată și bine organizată. Găsiți totul rapid și ușor, fără eforturi inutile.

Tipuri de Corpuri de Depozitare Tip Soldat:

 1. Corpuri pentru Cuptor: Pentru a integra cuptorul în designul bucătăriei, avem corpuri speciale pentru cuptor. Acestea asigură o poziționare corespunzătoare și un aspect armonios.
 2. Corpuri pentru Plită: Pentru a monta plita sau aragazul într-un mod eficient și estetic, oferim corpuri specializate pentru aceste echipamente. Ele asigură o ventilație corespunzătoare și acces facil.
 3. Corpuri pentru Veselă: Pentru depozitarea și organizarea veselei, putem crea corpuri cu rafturi și compartimente speciale. Acest lucru vă ajută să păstrați farfurii, pahare și tacâmuri în ordine.
 4. Corpuri pentru Provizii: Pentru depozitarea alimentelor și a proviziilor, oferim corpuri cu rafturi reglabile și sertare spațioase. Aici puteți organiza cu grijă produsele și să aveți totul la îndemână.
 5. Corpuri pentru Ustensile: Pentru organizarea ustensilelor de bucătărie, există corpuri prevăzute cu suporturi și compartimente speciale pentru cuțite, spatule și alte obiecte de uz casnic.

Cu Mobila La Comandă în Târgoviște, puteți avea bucătăria visată, cu corpuri de depozitare tip soldat care să vă simplifice viața și să aducă frumusețe în fiecare colț al acesteia. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre opțiunile disponibile și pentru a vă începe proiectul personalizat de mobilier de bucătărie.

 

 

Mascare Centrală Termică în Mobilierul de Bucătărie: Eleganță și Eficiență Energetică

Mascarea centralei termice în mobilierul de bucătărie reprezintă un element cheie pentru a crea un spațiu estetic, funcțional și organizat. La Mobila La Comandă în Târgoviște, vă oferim soluții personalizate pentru mascarea centralei termice în mobilierul de bucătărie, cu numeroase avantaje și opțiuni adaptate nevoilor dumneavoastră:

Beneficii ale Mascării Centralei Termice în Mobilierul de Bucătărie:

 1. Aspect Curat și Ordinat: Integrarea centralei termice în mobilier creează un aspect curat și ordonat în bucătărie, eliminând o sursă vizuală dezordonată.
 2. Optimizare a Spațiului: Utilizarea inteligentă a spațiului de deasupra sau în jurul centralei termice permite adăugarea de rafturi sau dulapuri suplimentare pentru depozitare adițională.
 3. Protecție și Siguranță: Mascarea centrală termică oferă protecție împotriva prafului și a deteriorării accidentale, menținând sistemul în stare bună de funcționare.
 4. Personalizare și Design Coordonat: Aveți posibilitatea de a personaliza finisajele, culorile și materialele pentru a se potrivi perfect cu designul interior al bucătăriei dumneavoastră.

Tipuri de Mascare Centrală Termică în Mobilier de Bucătărie:

 1. Dulapuri Mascare: Dulapuri bine proiectate pot ascunde centrala termică și pot oferi spațiu de depozitare suplimentar pentru vase și ustensile de bucătărie.
 2. Rafturi Deschise: Pentru un aspect modern și aerisit, rafturile deschise pot ascunde centrala termică în spatele ușilor cu gratii sau plasă, păstrând accesibilitatea.
 3. Panouri Decorative: Panourile decorative montate pe perete sau în spatele ușilor de dulap pot ascunde centrala termică și pot adăuga un element estetic deosebit în bucătărie.
 4. Sistem de Uși Glisante sau Culisante: Uși glisante sau culisante pot fi integrate în mobilierul de bucătărie pentru a masca centrala termică și pentru a oferi acces rapid și ușor.
 5. Incorporare în Structura de Blat sau Insulă: Centrala termică poate fi integrată în structura de blat sau într-o insulă, oferind un aspect elegant și eficiență energetică.

Mascarea centralei termice în mobilierul de bucătărie cu Mobila La Comandă în Târgoviște vă ajută să creați un spațiu bucătărie funcțional, bine organizat și estetic plăcut. Contactați-ne pentru a discuta despre opțiunile personalizate și pentru a începe proiectul de mascare a centralei termice, aducând un plus de stil și eficiență energetică în bucătăria dumneavoastră.

 

 

Contrablaturi în Mobilierul de Bucătărie: Eleganță și Durabilitate la Îndemână

Contrablaturile reprezintă elemente esențiale în designul interior al bucătăriei, aducând eleganță și durabilitate în același timp. La Mobila La Comandă în Târgoviște, oferim o gamă variată de contrablaturi, fiecare cu caracteristicile și beneficiile sale distincte. Iată o prezentare detaliată a tipurilor de contrablaturi pe care le puteți alege:

Contrablaturi din Granit:

 1. Aspect și Textură Naturală: Contrablaturile din granit adaugă o notă de eleganță și lux în bucătărie, cu un aspect natural și texturi variate.
 2. Durabilitate Excepțională: Granitul este un material rezistent la zgârieturi, căldură și presiune, asigurând o durabilitate de lungă durată.
 3. Ușor de Întreținut: Se curăță cu ușurință cu ajutorul unui burete și a detergentului delicat, menținându-și strălucirea.
 4. Rezistență la Căldură: Contrablaturile din granit rezistă la temperaturi ridicate, ceea ce le face ideale pentru zonele din jurul cuptorului și plitei.
 5. Varietate de Culori și Texturi: Puteți alege dintr-o varietate de culori și texturi de granit pentru a vă potrivi cu designul bucătăriei dumneavoastră.
 6. Preturi competitive: Contrablaturile din granit oferă o valoare excelentă pentru raportul calitate-preț, având în vedere durabilitatea și aspectul lor deosebit.
 7. Beneficii Ecologice: Granitul este un material natural și ecologic, făcându-l o alegere sustenabilă.

Contrablaturi din Cuart Compozit:

 1. Aspect Modern și Elegant: Cuartul compozit oferă un aspect contemporan și curat, cu o gamă variată de culori disponibile.
 2. Durabilitate Supremă: Este un material extrem de rezistent la zgârieturi, pete și impacturi, rezistând la uzura zilnică.
 3. Intretinere Minimă: Necesită puțină întreținere, fiind rezistent la pete și ușor de curățat.
 4. Rezistență la Căldură: Cuartul compozit poate rezista la temperaturi ridicate, fiind potrivit pentru zonele din jurul cuptorului și plitei.
 5. Hipoalergenic: Materialul nu permite dezvoltarea bacteriilor sau mucegaiului, asigurând un mediu de bucătărie igienic.
 6. Variație Redusă a Culorilor: Datorită procesului de fabricație, culorile și texturile cuartului compozit sunt uniforme.
 7. Durabilitate Lungă: Contrablaturile din cuart compozit oferă o durată de viață lungă, fără a necesita înlocuiri frecvente.

Contrablaturi din Laminat:

 1. Versatilitate în Design: Laminatul vine într-o gamă variată de culori și modele, oferind posibilități nelimitate de personalizare.
 2. Cost-Efectiv: Este o opțiune economică, perfectă pentru proiectele cu buget redus.
 3. Ușor de Întreținut: Se curăță ușor cu o lavetă umedă și un detergent blând.
 4. Rezistență la Umiditate: Laminatul rezistă la umiditate, fiind ideal pentru zonele umede din bucătărie.
 5. Aspect Estetic: Tehnologia modernă permite laminatului să imite cu precizie texturile naturale, precum lemnul sau piatra.
 6. Intretinere Minimă: Nu necesită sigilare sau întreținere specială, ceea ce îl face convenabil.
 7. Durabilitate Medie: Contrablaturile din laminat au o durată de viață medie, dar pot fi înlocuite cu ușurință la nevoie.

Suntem dedicați oferirii celor mai bune soluții de contrablaturi pentru bucătăria dumneavoastră. Indiferent de alegerea dumneavoastră, veți beneficia de durabilitate, estetică și funcționalitate într-un mod care să se potrivească perfect cu stilul și nevoile dumneavoastră.

 

Contactați-ne astăzi pentru a începe proiectul dumneavoastră de design interior de excepție pentru bucătărie.

Scroll to Top