Riflaje

Riflaje La Comandă: Eleganță și Depozitare Eficientă

Riflajele reprezintă un element esențial în designul interior al oricărei locuințe sau spații comerciale. Ele oferă atât funcționalitate, cât și estetică, fiind soluția perfectă pentru a organiza și expune obiectele valoroase sau colecțiile dumneavoastră. La Mobila La Comandă în Târgoviște, vă punem la dispoziție o gamă variată de riflaje personalizate, pentru a vă satisface nevoile specifice și a vă aduce un plus de eleganță în spațiul dumneavoastră.

 

Beneficii ale Riflajelor La Comandă:

 1. Personalizare: Cu riflajele la comandă, aveți control total asupra designului și dimensiunilor. Puteți adapta riflajele pentru a se potrivi perfect spațiului disponibil și obiectelor pe care doriți să le expuneți.
 2. Depozitare Eficientă: Riflajele oferă spațiu suplimentar pentru depozitare, permițându-vă să organizați și să expuneți obiectele preferate sau colecțiile fără a aglomera spațiul.
 3. Estetică Impresionantă: Riflajele adaugă un element de design impresionant în cameră. Ele pot fi personalizate pentru a se potrivi cu stilul dvs. de design interior și pot deveni punctul de atracție al spațiului.
 4. Flexibilitate: Puteți alege între diferite tipuri de riflaje pentru a vă satisface nevoile specifice de depozitare și estetică. Indiferent dacă preferați riflaje deschise sau închise, cu uși sau fără, opțiunile sunt variate.
 5. Durabilitate: La Mobila La Comandă, folosim materiale de înaltă calitate pentru construcția riflajelor. Aceasta asigură durabilitate și rezistență în timp.

 

Tipuri de Riflaje la Comandă și Detalii Despre Fiecare:

 1. Riflaje din PAL de 18mm:

  • Descriere: Riflajele din PAL de 18mm sunt soluții economice și versatile pentru depozitare și expunere. Sunt confecționate din PAL (placă aglomerată din lemn) de 18mm, un material rezistent și ușor de întreținut.
  • Beneficii: Aceste riflaje oferă o opțiune accesibilă pentru depozitare eficientă. Pot fi personalizate în diverse culori și finisaje pentru a se potrivi cu designul interior.
  • Durabilitate: PAL-ul de 18mm este durabil și rezistent la uzură, dar trebuie protejat de umiditate excesivă.
 2. Riflaje din PAL Dublat de 36mm:

  • Descriere: Riflajele din PAL dublat de 36mm sunt construite folosind două straturi de PAL de 18mm pentru a obține o mai mare stabilitate și rezistență.
  • Beneficii: Aceste riflaje sunt extrem de solide și pot suporta obiecte grele. Au o durată de viață lungă și pot rezista la utilizare intensivă.
  • Estetică: Designul mai gros al PAL-ului dublat adaugă un aspect robust și solid.
 3. Riflaje din Sipci:

  • Descriere: Riflajele din sipci sunt caracterizate prin rafturi deschise și suporturi din sipci sau grinzi. Acestea conferă un aspect rustic și potrivit pentru stiluri precum cel industrial sau cel rural.
  • Beneficii: Sipciul adaugă un farmec rustic și oferă ventilație și acces ușor la obiectele expuse. Sunt ideale pentru depozitarea vinurilor, a cărților sau a obiectelor decorative.
 4. Riflaje din Lemn:

  • Descriere: Riflajele din lemn sunt confecționate din diverse tipuri de lemn natural, cum ar fi stejarul, nucul sau pinul. Acestea oferă un aspect cald și elegant.
  • Beneficii: Lemnul adaugă o notă de eleganță și autenticitate în spațiu. Riflajele din lemn sunt durabile și pot rezista timpului, devenind mai frumoase cu vârsta.
  • Personalizare: Lemnul poate fi finisat în diverse culori sau lăsat în stare naturală pentru a evidenția textura sa.
 5. Riflaje din MDF (Fibră de Densitate Medie):

  • Descriere: Riflajele din MDF sunt confecționate din MDF, un material derivat din lemn. Pot fi personalizate cu diverse finisaje, inclusiv vopsire și placare cu furnir.
  • Beneficii: MDF-ul permite finisaje precise și detalii intricate. Acesta poate fi vopsit într-o paletă diversă de culori și poate adăuga o notă de eleganță în spațiu.
  • Durabilitate: Riflajele din MDF sunt durabile, dar pot necesita mai multă atenție în protejarea de umiditate decât cele din lemn.
 6. Riflaje din Sticlă și Metal:

  • Descriere: Aceste riflaje sunt compuse din structuri metalice și rafturi de sticlă. Oferă un aspect modern și deschis.
  • Beneficii: Riflajele din sticlă și metal sunt ușoare și pot da impresia de spațiu deschis. Sunt ideale pentru expunerea colecțiilor de obiecte decorative.

 

Fiecare tip de riflaj are caracteristici și beneficii unice, potrivindu-se diferitelor preferințe și necesități de depozitare și design interior. La Mobila La Comandă, vă putem ajuta să alegeți riflajul perfect pentru spațiul dumneavoastră și să-l personalizăm în funcție de gusturile dvs. și de stilul de amenajare al camerei.

Scroll to Top